Cart Empty Icon

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Κέντημα & Τύπωμα

Το Κέντημα & Τύπωμα δεν ήταν ποτέ τόσο απλό!

Το μόνο που χρειάζεται για την αρχική προσφορά μας είναι είναι το λογότυπό σας και οι απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεστε πάνω στο ένδυμα. Για να έχετε κεντημένο ή τυπωμένο το λογότυπό σας κοστίζει φθηνότερα από ό, τι θα μπορούσατε να έχετε σκεφτεί!

Σημείωση: Κεντάμε ή τυπώνουμε μόνο δικά μας ενδύματα τα οποία τα έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας.

 

Λόγοι για να παραγγείλετε από εμάς:

 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Έκπτωση για μεγάλες παραγγελίες
 • Δωρεάν μεταφορικά
 • Παράδοση συνήθως εντός 10 ημερών

* Ελάχιστη ποσότητα 5 εξατομικευμένων ενδυμάτων.

Για τη Δωρεάν Προσφορά μας

Στείλτε μας Email στο info@emmanouil.com

Ή να στείλετε τα στοιχεία σας άμεσα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Choose File
No file chosen

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του Τυπώματος & Κεντήματος

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του Τυπώματος που προσφέρουμε

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε logo που επιθυμείτε της εταιρείας σας ή του ονόματός και θα σας ενημερώσουμε για το ανάλογο κοστος.

Συνήθως υπάρχουν 2 τρόποι που γίνεται το τύπωμα:

 • Με Στάμπα Θερμομεταφοράς
 • Απευθείας με Μεταξοτυπία

Λίγα λόγια και Συχνές ερωτήσεις για τη διαδικασία του Κεντήματος που προσφέρουμε

Το κέντημα παρουσιάζει  πλεονεκτήματα έναντι του τυπώματος (στάμπα). Μερικά από αυτά είναι:

 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
 • Ανάγλυφη λεπτομέρεια
 • Εφαρμογή σε προϊόντα που δεν γίνεται τοποθέτηση στάμπας

Τι χρειάζεται για να γίνει το κέντημα? 

Μια επαγγελματική κάρτα, μια φωτογραφία με το λογότυπό σας ή ενα αρχείο σε μορφή .bmp η .jpg. Ο κατασκευαστής του κεντήματος θα πάρει ένα από αυτά, θα τα σκανάρει (εκτός και αν είναι ήδη σε συγκεκριμένη μορφή αρχείου όπως προαναφέραμε) και πάνω σε αυτά θα δουλέψει με συγκεκριμένο  λογισμικό και θα δημιουργήσει το πρωτότυπο ηλεκτρονικό πρόγραμμα (μακέτα). Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του κεντήματος είναι απολύτως απαραίτητο, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούν να δουλέψουν οι κεντητικές μηχανές που θα φτιάξουν το λογότυπό σας.

Το κοστος του κεντηματος?

Πρώτα απ' όλα, υπάρχει το κόστος της αρχικής μακέτας η οποία χρεώνεται μια φορά και δεν ξαναχρεώνεται. Ο κατασκευαστής του κεντήματος διατηρεί αρχείο, οπότε το λογοτυπό σας ειναι καταχωρημένο. Επίσης για κάθε διαφορετικό λογότυπο, υπάρχει πάντα το αρχικό κόστος της μακέτας, εκτός και αν υπάρχουν μικρές τροποποιήσεις π.χ. στην μια μακέτα έχει το τηλέφωνο της εταιρείας σας και στην άλλη δεν χρειάζεται να μπει. Τέλος, το κόστος του κεντήματος εξαρτάται από:

 • Το μέγεθος
 • Την ποσότητα των χρωμάτων
 • Που θα τοποθετηθεί. Για παράδειγμα, όσο μεγαλυτερο πιο πολλά χρώματα και εφαρμογή σε δύσκολα σημεία, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει το κόστος κτλ.

Για να σας δωθεί το τελικό κόστος πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σχετικά με το μέγεθος, με τα χρώματα και που θέλετε να υπάρχει το κέντημα. Εμείς μετά απο συννενόηση με τον υπεύθυνο του κεντήματος θα σας δώσουμε τη τελική τιμή.

Μπορώ να κάνω τα πάντα στο λογότυπό μου με κέντημα?

Σχεδόν όλα. Δεν μπορείτε να κάνετε φωτογραφική απεικόνιση (οι φωτογραφίες δεν γίνονται κεντήματα).

Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του κεντήματος και στον αριθμό χρωμάτων?

Ναι υπάρχει περιορισμός σε κάποια πράγματα, π.χ. στα μπλουζάκια το μεγαλύτερο κεντημα που μπορεί να γίνει στην πλάτη είναι 23 εκατοστά σε μήκος. Ο μεγαλύτερος αριθμός χρωμάτων που μπορεί να τοποθετηθεί ειναι 12. Ο υπεύθυνος του κεντήματος θα μας ενημερώσει για όποια απορία έχετε εφόσον μας έχετε πει τι, πως και που ακριβώς το θέλετε.

 

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης ανεξίτηλων κλωστών για φόρμες εργασίας που χρειάζονται πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες?

Ναι υπάρχει, αρκεί να μας έχετε ενημερώσει πρώτα. Το κέντημα θα γίνει με ειδικές κλωστές που αντέχουν εώς και τους 90°C και δεν ξεβάφουν. Οι απλές κλωστές αντέχουν μέχρι τους 50°C και ΌΧΙ στο χλώριο.

Μπορώ να κάνω το λογότυπό μου με διαφορετικούς τρόπους?  π.χ. Σε μπλουζάκι να έχει όλες τις πληροφορίες και το τηλέφωνο /e-mail στην πλάτη και στο στήθος μόνο το όνομα της εταιρείας μου? 

Ναι γίνεται και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση μακέτας καθώς φτιάχνετε μόνο μια και οι τροποποιήσεις ειναι δωρεάν. Χρέωση 2ης/3ης κτλ. μακέτας γίνεται μόνο όταν υπάρχουν τελείως διαφορετικά λογότυπα (γράμματα, σχήματα κτλ).